Örnsköldsvik

Fjällvräven Center Dec 14

Vintergalan Örnsköldsvik

Showen hålls på Fjällräven Center, 14 december.

Vintergalan Örnsköldsvik bjuder på julshow med artister som Jill Johnson, Molly Sandén, Robert Pettersson [Stiftelsen/Takida]Pernilla Wahlgren och Eric Gadd tillsammans med kvällens konferencier Kenny Mattsson. Den stjärnspäckade artistshowen genomför i år sex föreställningar i fem städer med en show fylld av energi, hits och uppbackad av ett eminent liveband under ledning av Jonas Gröning.

Traditionen med julfirande i Örnsköldsvik fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster.

Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister.

Vi erbjuder endast showbiljett.

KVÄLLENS PROGRAM
Insläpp för showgäster: 18:00
Galashow akt 1: 19:30-20:20
Paus: 20:20-20:50
Galashow akt 2: 20:50-21:30

Bokningsfrågor

Evangelos Papatheodorou
08-509 077 46
bokning@vintergalan.se

Vintergalan i Örnsköldsvik arrangeras av Fjällräven Center i samarbete med Blixten & Co och Lifeline.

Köp endast showbiljetter via Ticketmaster, som är den enda auktoriserade biljettåterförsäljaren! Fjällräven Center garanterar inte äktheten på biljetter som införskaffas i andra hand. 

  • Showbiljett

    fr. 524:- ex. moms

    fr. 555:- inkl. moms

    Serviceavgift tillkommer

    För dig som enbart vill se den färgsprakande showen. Du sitter på läktaren med tillgång till våra kiosker och barer. Galashow och efterfest ingår i priset.