Örebro

Conventum Arena Dec 6

VINTERGALAN ÖREBRO!

Showen hålls på Conventum Arena, 6 december.

Vintergalan Örebro bjuder på julshow med artister som Jill Johnson, Molly Sandén, Robert Pettersson [Stiftelsen/Takida]Pernilla Wahlgren och Eric Gadd tillsammans med kvällens konferencier Kenny Mattsson. Den stjärnspäckade artistshowen genomför i år sex föreställningar i fem städer med en show fylld av energi, hits och uppbackad av ett eminent liveband under ledning av Jonas Gröning.

ALLT DETTA INGÅR

Entréavgift
Garderob
Conventums klassiska julbord
Dessertbuffé och kaffe
Middagsunderhållning
Galashow
Nattklubb med DJ

KVÄLLENS PROGRAM

18.00 Dörrarna öppnar
18.15  Julmaten står framdukad
19.45 Förshow
20.45 Insläpp för showbiljetter (ståplats i våra barer)
21.15 Galashow börjar
23.35 Efterfest med DJ
01.00 Vintergalan stänger

Bokningsfrågor

Vintergalan i Örebro arrangeras av Conventum Arena i samarbete med Blixten & Co och Lifeline. För mer info och bokning av biljetter, kontakta oss på:

Telefon: 019-766 45 25
E-post: bokning@conventum.se
Hemsida: www.conventum.se

OBS! 18 års åldersgräns, inga undantag.


 • Diamant

  1595:- ex. moms

  1770:- inkl. moms

  Serviceavgift tillkommer

  Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av konferenciärens tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkholfritt), 1 snaps och 1 avec.

   

 • Platina

  1295:- ex. moms

  1418:- inkl. moms

  Serviceavgift tillkommer

  Här sitter ni på näst bästa platserna i arenan. Ni missar inget av den färgsprakande showen eller den eminenta efterfesten! I priset ingår en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) och en snaps, när sedan showen börjar kommer stämningen att vara på topp!

 • Guld

  995:- ex. moms

  1076:- inkl. moms

  Serviceavgift tillkommer

  Här sitter ni på den bakre delen av parkett. Tillsammans med dina vänner och kollegor njuter ni av julbordet och när sedan showen börjar kommer stämningen vara på topp!

 • Silver

  795:- ex. moms

  864:- inkl. moms

  Serviceavgift tillkommer

  Ströplatser längst bak på parkett och uppe på hyllan. Ni sitter tillsammans på bord som inte blivit helt uppfyllda av Diamant, Platina och Guld-gäster.

 • Balkong

   

  På balkongen har vi möjlighet att skräddarsy lösningar för större företag beroende på hur mycket dryck ni vill ska ingå i paketen.

  Hör av er till bokning@conventum.se eller ring 019-766 45 25 för mer information och offert.