Örebro

Conventum Arena Dec 7

VINTERGALAN ÖREBRO!

Showen hålls på Conventum Arena, 7 december.

Vintergalan Örebro bjuder på julshow med artister som LENA PHILIPSSONUNO SVENNINGSSONMÅNS ZELMERLÖWMOLLY HAMMAREBBOT LUNDBERG & ANDERS GLENMARK tillsammans med kvällens värd Mark Levengood. Den stjärnspäckade artistshowen genomför i år sex föreställningar i fem städer med en show fylld av energi, hits och uppbackad av ett eminent liveband under ledning av Jonas Gröning.

 

ALLT DETTA INGÅR

Entréavgift
Garderob
Conventums klassiska julbord
Dessertbuffé och kaffe
Middagsunderhållning
Galashow
Nattklubb med DJ

Bokningsfrågor

Vintergalan i Örebro arrangeras av Conventum Arena i samarbete med Blixten & Co och Lifeline. För mer info och bokning av biljetter, kontakta oss på:

Telefon: 019-766 45 25
E-post: bokning@conventum.se

OBS! 18 års åldersgräns, inga undantag.


 • Diamant

  1595:- ex. moms

  1770:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av konferenciärens tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkholfritt), 1 snaps och 1 avec.

   

 • Platina

  1295:- ex. moms

  1418:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni på näst bästa platserna i arenan. Ni missar inget av den färgsprakande showen eller den eminenta efterfesten! I priset ingår en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) och en snaps, när sedan showen börjar kommer stämningen att vara på topp!

 • Guld

  995:- ex. moms

  1076:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i mitten eller i bakkant parkett. Ni har fantastiskt överblick över scenen och all underhållning som hör middagen till, så som sångtävlingen och vårt husband. Tillsammans med dina vänner och kollegor njuter ni av julbordet och när sedan showen börjar kommer stämningen vara på topp!

 • Silver

  795:- ex. moms

  864:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni längst bak på parkett eller uppe på hyllan. Ni ser scenen bra och storbildskärmarna gör att ni inte kommer missa något av kvällen. Showen, artisterna, husbandet och stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!

 • Brons

  595:- ex. moms

  652:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter du på hyllan och äter. När det är dags för show sitter ni kvar på era platser eller går ner till baren och upplever showen därifrån.