Malmö

Malmö arena Nov 29

Vintergalan Malmö

Showen hålls på Malmö Arena, 29 november.

Vintergalan Malmö bjuder på julshow med artister som Jill Johnson, Molly Sandén, Robert Pettersson [Stiftelsen/Takida]Pernilla Wahlgren och Eric Gadd tillsammans med kvällens konferencier Kenny Mattsson. Den stjärnspäckade artistshowen genomför i år sex föreställningar i fem städer med en show fylld av energi, hits och uppbackad av ett eminent liveband under ledning av Jonas Gröning.

Traditionen med julfirande i Malmö Arena fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster.

Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister.

Vi erbjuder biljetter med mat & dryck innan showen eller endast showbiljett.

INGÅR I MATBILJETT

Entréavgift
Garderob
Glöggmingel
Malmö Arenas julbuffé
Dessert- och godisbuffé
Galashow

 

Bokningsfrågor

Evangelos Papatheodorou
08-509 077 46
bokning@vintergalan.se

Vintergalan i Malmö arrangeras av Malmö Arena i samarbete med Blixten & Co och Lifeline.

Köp endast showbiljetter via Ticketmaster, som är den enda auktoriserade biljettåterförsäljaren! Malmö Arena garanterar inte äktheten på biljetter som införskaffas i andra hand. 

 • Främre parkett

  1719:- ex. moms

  1890:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni på de bästa platserna i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

 • Mitt Parkett

  1615:- ex. moms

  1780:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni på andra sektionen av parketten i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

 • Bakre parkett

  1483:- ex. moms

  1640:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i tredje sektionen av parkett. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni även här att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.

 • Loge

  1615:- ex. moms

  1780:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i en våra trevliga loger. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar är ni välkomna ut på balkongen som tillhör er loge för att med fantastisk sikt uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck, 1 snaps och 1 vatten.
  Antalet personer i loge är minimum 10 personer, max 15.

 • Percy's Restaurang & Bar

  905:- ex. moms

  995:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i vår trevliga restaurang på tredje våningen i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

 • Restaurang Palissad

  811:- ex. moms

  895:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i vår trivsamma restaurang på nedre plan i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

 • Nilssons Restaurang & Bar

  905:- ex. moms

  995:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i vår mysiga restaurang på Malmö Arena Hotel som ligger i direkt anslutning till Malmö Arena. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

 • Logipaket

  från 1524:- inkl. moms

  Inkl. serviceavgift

  Gör ditt besök på Malmö Arena komplett med en övernattning på Malmö Arena Hotel. Vi erbjuder logipaket i samband med föreställningen inklusive showbiljett.

  I paketet ingår: Glögg, julbord i Nilssons Restaurang & Bar, garderobsavgift samt showbiljett. Från 1524 SEK per person i delat dubbelrum inklusive stor frukostbuffé.

  Denna bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400. Hjärtligt välkommen!

 • Showbiljett

  467:- ex. moms

  495:- inkl. moms

  Serviceavgift tillkommer

  För dig som enbart vill se den färgsprakande showen på läktarplats finns rena showbiljetter!