Malmö

Malmö Arena Dec 2

Vintergalan till Malmö!

Showen hålls på Malmö Arena, 2 december.


Stjärnspäckad jul i Malmö Arena!

Traditionen med julfirande i Malmö Arena fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster.

Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister och dansare.

Vi erbjuder biljetter med mat & dryck innan showen eller endast showbiljett. I våra matbiljetter som finns i olika kategorier ingår glöggmingel, garderob, Malmö Arenas julbuffé med dessert- och godisbuffé samt den stora galashowen.

Kontakt för Vintergalan i Malmö:
040-6420469
vintergalan@malmoarena.com

Kvällens program:
17.30 Dörrarna öppnar
18.30 På plats vid borden
19.00 Middag
21.00-23.00 Show

Vintergalan i Malmö arrangeras av Malmö Arena i samarbete med Blixten & Co och Lifeline.

 • Främre parkett

  1870:- inkl. moms

  1692:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni på de bästa platserna i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck och 1 snaps.

 • Mitt Parkett

  1770:- inkl. moms

  1614:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni på andra sektionen av parketten i arenan. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck och 1 snaps.

 • Bakre parkett

  1620:- inkl. moms

  1456:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i tredje sektionen av parkett. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar kommer ni även här att uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck och 1 snaps.

 • Loge

  1750:- inkl. moms

  1598:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i en våra trevliga loger. Ni njuter av julbordet och när sedan showen startar är ni välkomna ut på balkongen som tillhör er loge för att med fantastisk sikt uppleva artisterna på nära håll. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show, garderob samt 2 enheter dryck och 1 snaps.
  Antalet personer i loge är minimum 10 personer, max 15.

 • Percy's Restaurang & Bar

  982:- inkl. moms

  895:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i vår trevliga restaurang på tredje våningen i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

 • Restaurang Palissad

  876:- inkl. moms

  795:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i vår trivsamma restaurang på nedre plan i arenan. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna från de bästa läktarplatserna på nedre läktaren. I detta paket ingår glöggmingel, julbord, show och garderob.

 • Nilssons Restaurang & Bar

  982:- inkl. moms

  895:- ex. moms

  Inkl. serviceavgift

  Här sitter ni i vår mysiga restaurang på Malmö Arena Hotel som ligger i direkt anslutning till Malmö Arena. Ni njuter av ert julbord och har en trevlig stund med era kolleger eller vänner och när sedan showen

 • Logipaket

  Gör ditt besök på Malmö Arena komplett med en övernattning på Malmö Arena Hotel. Vi erbjuder logipaket i samband med föreställningen inklusive showbiljett.

  I paketet ingår: Glögg, julbord i Nilssons Restaurang & Bar, garderobsavgift samt showbiljett. Från 1 469 SEK per person i delat dubbelrum inklusive stor frukostbuffé.

  Denna bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400. Hjärtligt välkommen!